NIEUW AZIë

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nieuw Azië. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 19:24 Zeer netjes
11 jun 2024 om 21:56 Levering was vanaf 17.15. Ik wilde het om 17.30 en het was precies op tijd
10 jun 2024 om 6:49 Het duurde lang voor de bestelling kwam
26 mei 2024 om 11:59 Het kwam een halfuur telaat en was niet echt heet meer nog niet eerder gebeurd
24 mei 2024 om 21:00 Altijd lekker, vers en beter dan bij menig ander Chinees restaurant waar we hebben besteld.
8 mei 2024 om 22:13 Saai maar lekker eten
5 mei 2024 om 18:51 Normaal is het eten altijd goed, dit keer kregen we rauwe kulukai, gebeld en de nieuwe portie was ook rauw, weer gebeld en weer werd nieuwe bezorgd, maar deze balletjes waren net aan gaar. Erg jammer. Nieuwe kok misschien?
4 mei 2024 om 19:39 Precies op tijd en het eten was heerlijk! Ga zo door! :-)
1 mei 2024 om 7:24 Het eten was lekker. Zeker nog een keer bestellen daar
28 apr 2024 om 12:07 bezorging was prima op tijd, maar ik had in de bestelling opgegeven dat wij allergisch zijn voor paprika. Toch zat dit in het gerecht, wat wel lekker was trouwens.
25 apr 2024 om 21:15 Top zoals altijd!!!
23 apr 2024 om 20:22 Deze nasi mag geen nasi heten, nul smaak. Er zit ook niks doorheen. En hetzelfde voor de loempia, er zit geen smaak aan, het is een complete overkill aan taugé en een paar miezerige stukjes kip.