NIEUW AZIë

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1544 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nieuw Azië. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2023 om 19:54 Kroepoek besteld niet gekregen... wel betaald
1 jun 2023 om 21:52 Was weer erg lekker en snel bezorgd
28 mei 2023 om 20:35 Pikante saus was flauw. Pangsit goreng geleverd zonder vulling. Bij telefonische navraag alleen reactie dat dit nou eenmaal zo hoorde. Lijkt mij niet.
21 mei 2023 om 19:18 Lekker,maar zeer weinig.
21 mei 2023 om 19:14 Normaal super tevreden maar dit keer was het minder loempia lag te zwemmen in het vet , en het lijkt erop dat je meer betaald voor minder eten. Vind ik echt jammer
18 mei 2023 om 20:19 Eten was al koud.
13 mei 2023 om 15:53 Prima eten maar patat heel klef
2 mei 2023 om 20:12 Eten was heerlijk, de persoon van bezorging netjes maar de beloofde bezorging tijd was ruim een half uur langer dan aangegeven
2 mei 2023 om 20:09 Heerlijk gegeten
2 mei 2023 om 8:38 Waren twee dingen vergeten en eten was echt helemaal niet lekker we hebben alles weggegooid
1 mei 2023 om 20:22 Waarom vragen na betaling van de bestelling om geld voor de bezorger. De bezorgers worden toch gewoon betaald door het restaurant waar ik bestel. Zulke vragen vind ik zeer ongepast.
29 apr 2023 om 8:14 bezorger kon het adres niet vinden. Ik had het 2x in de bestelling gezet. Eten was niet lekker en het was erg weinig. Verder waren de gefrituurde dingen heel erg vet.